14:01 אשר הוא מסעדה מארחת ומה זה עושה | |
מארחת במסעדה - עובד מוסד אשר משימתו היא לפגוש את האורחים ואת ארגון מנוחה באיכות גבוהה. בעלי ומנהלים מעדיפים שכירת בנות אטרקטיביות מ 18 עד 30 שנים. אם המסעדה מגישה זרים, לאחר מכן, הידע של אנגלית נחשב קריטריון חובה של תחזוקה. ולכן hostesses יכול להתרחש ללא ניסיון וניסיון. לכן, בתחום זה, לעתים קרובות יש תלמידים. היתרונות והחסרונות של עבודתו של המארחת במסעדההמקצוע הופיע לאחרונה. בעבר, מפגש האורחים של המסעדה היה חלק מהשרתים. אבל העובדים האלה לא תמיד היו זמן להבחין זמן להצדיעה הגון של המבקר של החדר. לכן יש צורך לשכור אדם נפרד אשר יעשה ישירות עם עבודה זו. בנות חושבות כי המקצוע הוא קל, אבל בפועל, לא כל עותקים עם שיעורי הבית. לרוב, זאת בשל מספר פערים במארחת במסעדה: כמובן, היתרונות של המקצוע הזה יותר: עבודה במסעדה יוקרתי ומעניין בכיתה VIP. כמובן, ניתן להוסיף פונקציות נוספות לפעילות העיקרית. הדבר המהותי הוא לא להסכים על כל "חלקית" כי מנהל יכול לכפות. מה עושה מארחות במסעדהבערים גדולות, מודעות רבות לחיפוש מפתחות למסעדות. לפני שתלך לראיון, אתה צריך להכיר את האחריות העיקרית: צור אווירה יפה עבור הפנאי היא המטרה של מומחה מסעדה כזה כמו Hôtes. ללא ידע בסיסי של הפסיכולוגיה לא יכול לעשות. לאורחים יש הרבה ולעתים קרובות לתקשר עם אורחים שונים של טמפרמנט. נערות ליווי בראשון לציון מומחה זה יש אחריות שלו: במסעדה המטרופוליטנית הרגילה, האורחים מקבלים כ -40 אלף. רובל. בשכר של שכר עלית מעל. עבודה במסעדה כמו מארחת מתאימה לתלמידים. כמובן, במהלך הראיון יסתכל על מנהל תקשורת ו dification טוב. שגויות להאמין שכולם לוקחים. | |
|
Всего комментариев: 0 | |